Basisscholen fotografie

Ons team van schoolfotografen fotografeert kinderen op basisscholen door heel Nederland.

Speciale aanvragen? Vul dan onderaan deze pagina ons contactformulier in. Ook bij vragen over basisschoolfotografie kunt u hier terecht. Ook speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf zoals bijvoorbeeld een broer-zusfoto? Wij denken graag met jullie school mee en maken een gepast plan.

Allereerst willen wij graag de organisatie leren kennen. Hierdoor kunnen wij jullie wensen beter inschatten en helpen de ideale planning voor de fotodag te maken. Kennis maken doen we graag eerst per telefoon. Voor een verdere kennismaking nodigen wij jullie graag uit in onze professionele fotostudio of komen we graag langs voor een kopje koffie. Hierbij kunnen we meer vertellen over alle mogelijkheden en kunnen wij jullie wensen inventariseren

Na ongeveer twee weken krijgt de school inlog-kaarten. Elke leerling neemt zijn of haar kaart mee naar huis waar jullie, als ouders, in een veilige omgeving de foto’s kunnen bekijken en bestellen. Met meerdere kinderen is het mogelijk om de codes te koppelen en zo alles in één keer te bestellen. Het is mogelijk om foto’s op allerlei formaten, canvasdoeken en “funproducten” te bestellen. De producten worden bij jullie thuis bezorgd. Foto’s digitaal bestellen kan ook! Dan worden de foto’s via de mail opgestuurd. 

Voor sfeerverslagen over uw basischool verwijs ik u naar onze schoolfotografie

Voor allerlei stoere portretten van uw kinderen/leerlingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij shooten op locatie, ook is het mogelijk om bij ons in de studio langs te komen.